.
اطلاعات کاربری
درباره ما
دوستان
خبرنامه
آخرین مطالب
لینکستان
دیگر موارد
آمار وب سایت

وسواس فکری

اختلال وسواس چیست؟ وسواس فکری در واقع یک نوع اختلال عصبی شناختی زیر شاخه اختلالات اضطرابی به حساب می آید. چند نکته مهم در مورد وسواس فکری عملی وجود دارد اولین نکته این است که دارای دو بخش افکار وسواسی و رفتارهای اجبار گونه می باشد. این دوتا مورد باعث می شود که در گروه وسواس افراد رو به دو دسته تقسیم کنیم افرادی که فقط وسواس فکری دارند یعنی در واقع افکار ناخودآگاه، ناخواسته و نگران‌کننده به ذهنشان می‌آید که در آنها ایجاد اضطراب، پریشانی و یا ترس زیادی می کند و همچنین رفتارهای وسواسی که به نام اجبار شناخته می شود.

رفتارهای وسواسی معمولا زمانی رخ می دهند که فرد بخواهد اضطراب ناشی از افکار وسواسی را در خودشان متوقف کنند غالبا هیچ ارتباط منطقی بین این رفتارها و افکار وسواسی وجود ندارد گرچه می تواند گاهی به صورت منطقی یک ارتباط معناداری بین افکار وسواسی و رفتار وسواسی وجود داشته باشند.

به عنوان مثال بعضی مواقع افراد مرتب در منزل را کنترل می‌کنند تا از بسته بودن آن مطمین شوند و باز نگران می شوند که در بسته است یا خیر و مجدد آن را کنترل می کنند. گاهی افراد نگرانی زیاد در مورد تمیز بودن یا آلودگی دست های خود دارند. یکی از نشانه های افکار ناخوشایند وسواسی ایجاد درگیری ذهنی در فرد است تا جاییکه می تواند در رفتار و زندگی فرد اختلال جدی ایجاد کند.

محتوی افکار وسواسی

محتوای افکار وسواسی می تواند شک و تردید، نظافت، جنسی یا مذهبی باشند. در واقع این بیماری باعث اختلال در زندگی طبیعی افراد می‌شود و باعث میشود فرد نتواند درست کار خود را انجام دهد و گاها می تواند باعث اخراج فرد از محیط کارشان شود به این دلیل که آنها کارایی خود را از دست می دهند و دایم ذهنشان درگیر انجام و تکرار یک رفتار خاص می شود گرچه برای بعضی از افراد می تواند به عنوان یک عامل مثبت در نظر گرفته شود به عنوان مثال فردی که حسابدار است می تواند از این صفت خود استفاده کند برای اینکه دقت زیادی رو در کار خودش داشته باشد گرچه چه در شدت بالای این بیماری فرد کنترل خودش رو از دست می دهد و کارایی و عملکرد شغلی اش را از دست می دهد.

درمان وسواس فکری با mehdikhalili

روش های متعددی برای درمان وسواس فکری عملی وجود دارد. از رایج‌ترین و قدیمی ترین روش‌های درمانی وسواس، رفتار درمانی می باشد. به عنوان نمونه می توان به روش درمانی ERP یا درمان مواجه و جلوگیری از پاسخ اشاره کرد.

در این روش به بیمار یاد داده می‌شود که هنگام مواجهه با افکار وسواسی تلاش بکنه که از انجام پاسخ های رفتاری وسواس گونه خودش جلوگیری به عمل بیاره یعنی در واقع درمانگران تلاش می‌کند مراجعه بتونه خویشتنداری بکنه و از پاسخ بلا به افکار و احساسات وسواسی خودش جلوگیری کنیم و این روش می‌توان به بیمار کمک بکنه تا کنترل بیشتری بر رفتار خودش داشته باشه و طبیعتاً به مرور زمان هرچقدر کنترل و رفتار فرد بیشتر میشه شدت آن رفتار شدت اون اضطرابی که در ذهن ایجاد میکنه چند خواهد شد

پس از گذشت زمان کافی فرد کم کم در این شیوه تغییرات زیادی در رفتار خودش را احساس می کنیم و کنترل بیشتری بر افکار منفی خودش خواهد داشت گرچه این روش به تنهایی میتونه موثر باشه ولی توصیه میشه در کنارش از دارو درمانی برای کم کردن رفتارهای وسواسی و یا افکار وسواسی استفاده بشه ترکیب دارو درمانی و رفتار درمانی بالاترین میزان پاسخ به درمان رو در خودش داشته

روانشناس آنلاین در درمان وسواس، یکی دیگر از جدیدترین روش‌های درمانی برای مقابله با وسواس این هست که ما هم زمان که فرد افکار وسواسی به ذهنش میاد و می‌خواهد کار وسواسی یا کار اجباری را انجام بده ازش بخواهیم که خویشتنداری بکنیم و در قبال این خویشتنداری ما به عنوان یک پاداش بدی به عنوان مثال اگر فردی از تماشای فیلم و تلویزیون لذت میبره میتونیم از آن بخواهیم به تعداد باری که میتونه دستش رو نشو ره ۵ دقیقه تلویزیون تماشا بکنه در واقع این به نوعی کنترل درونی در فرد ایجاد میکنه و پاها داشت هایی که فرد با خودش میده باعث میشه که رفتار مثبت درون بیشتر تقویت بشه و رفتارهای منفی کمتر بشه و به مرور زمان رفتارهای وسواسی فرد کاهش محصول پیدا میکند.

علایم وسواس فکری

رایج ترین علایم وسواس فکری می تواند در افراد به این اشاره کرد که وجود فکر تصویر یا افکار مزاحم ای که مدام در ذهن آنها تکرار می‌شود به عنوان مثال این فکر که در را بسته یا خیر یا آیا بیماری سرطان دارند یا نه این گونه افکار به صورت افکار مزاحم تکرار شونده شناخته می‌شود افکار یا تصاویر باید ارتباط غیر منطقی داشته باشند به این معنا که لزوماً فکر فرد درست نیست و می تواند افکار غیرمنطقی را داشته باشد به عنوان مثال اگر که من سه بار در را لمس بکنم و به ماندن من دچار بیماری نمی شود در واقع این گونه افکار غیرمنطقی در بیماران مبتلا به وسواس را به صورت رایج دیده می شود .

 

 



:: بازدید از این مطلب : 1370
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : ولی غلامی
ت : چهار شنبه 24 فروردين 1401
.

 

 

شیرینی‌ها، یکی از قدیمی‌ترین دسرهای ایرانی هستند که به مناسب‌های مختلف در جشن‌ها، مراسم‌ها، اعیاد و … تهیه می‌شوند. شیرینی‌های ایرانی انواع مختلفی دارند. هر گوشه‌ای از ایران را که نگاه کنید مدل‌های مختلفی از شیرینی‎های سنتی ایرانی را می‌بینید که هم‌چنان یکی از پرطرفدارترین‌ها بوده و حتی به عنوان سوغاتی آن شهر مطرح می‌باشند.

شیرینی گردویی، یکی از خوشمزه‌ترین و پرطرفدارترین شیرینی‌های ایرانی است. این شیرینی شکلی دایره مانند دارد و بر روی آن ترک‌هایی دیده می‌شود. بخش عمده این شیرینی، همان‌طور که از نامش پیداست، از گردو تشکیل شده است. از دیگر موادی که برای تهیه شیرینی گردویی استفاده می‌شود، می‌توان به شکر و تخم‌ مرغ اشاره کرد. دستور‌العمل‌های متفاوتی برای شیرینی گردویی وجود دارد.

برخی افراد از آرد برنج برای تهیه شیرینی گردویی استفاده می‌کنند. آموزش‌هایی نیز وجود دارد که در آن به جای آرد از خرده‌های کیک  برای درست کرن شیرینی استفاده می‎شود. ما در این‌جا طرز تهیه شیرینی گردویی با خرده کیک را توضیح داده و نکات مهم و کلیدی برای بهتر شدن این نوع شیرینی را نیز بیان می‌کنیم. با ما همراه باشید.

سوهان قم، گز اصفهان، باقلوای یزد، نون برنجی کرمانشاه و … تعدادی از معروف‌ترین شیرینی‎های سنتی هستند که طرفداران زیادی در بین مردم دارند. شیرینی گردویی، از جمله قدیمی‌ترین شیرینی‌های ایرانی است که از زمان‌های دور در قنادی‌ها پخت شده و به عنوان شیرینی عید یا در مناسبت‌هایی چون عروسی، مورد استفاده قرار می‌گرفت.

تاریخ مشخصی از این نوع شیرینی در دست نیست، اما طعم حسی نوستالژیک دارد و ما را یاد روزهای کودکی‌مان می‌اندازد. به نظر می‌رسد این شیرینی بیشتر موردعلاقه مردم تهران بوده است که بعدها به دیگر شهرها نیز راه یافت و یکی از محبوب‌ترین شیرینی‌های سنتی ایران شد.

مواد اولیه با کیفیت و مرغوب همیشه کیفیت کار را در آشپزی شدیدا ارتقا خواهد داد. همیشه در کنار مواد اولیه با کیفیت مدیریت بر روی شعله نیز از مهمترین نکات است. اگر مدیریت شعله را نداشته باشید مطمینا شیرینی گردویی شما خشک خواهد شد. باقلوا هم از شیرینی های بسیار خوشمزه است.

آموزش کیک و شیرینی با 1TouchFood

کیک در واقع نوعی شیرینی است که از کشورهای اروپایی به دیگر نقاط جهان راه یافته است. بر اساس نظریه باستان‌شناسان، کیک قدمتی بسیار طولانی دارد و منشا آن به دوران باستان برمی‌گردد. مردم  آن دوران قطعه‌ای از خمیر را به صورت مسطح درآورده و بر روی آتش می‌پختند و به آن کیک می‌گفتند.

آن‌چه از تاریخچه کیک برمی‌آید، کیک‌های قدیمی ظاهری شبیه به نان داشتند و مانند آن پخت می‌شدند. تنها تفاوت آن‌ها با نان، حذف ماده مخمر از خمیر  و اضافه کردن تخم‌مرغ به آن بود.  کیک‌های امروزه تفاوت بسیاری با کیک‌های قدیمی دارند و در انواع مختلف و با مزه‌های متفاوت تهیه می‌شوند.

همانطور که می دانید مرکز آموزش آنلاین آشپزی 1TouchFood بزرگترین آموزش کیک پزی را دارد.

اولین دستور کیک، در کتاب آشپزی مربوط به سال 1727 میلادی نوشته شده است. در این دستور از تخم‌مرغ برای پف کردن کیک استفاده میشد و مخمر به طور کلی حذف شده بود. با پیشرفت صنعت و تکنولوژی، اجاق‎ها به آشپزخانه‌ها راه پیدا کردند. این اجاق‌ها پخت کیک را آسان‌تر و باکیفیت‌تر می‌کرد.

در سال ۱۸۴۰ ماده‌ای با عنوان جوش شیرین و سال ۱۸۵۰ بیکینگ پودر به دستور پخت کیک اضافه شد. این مواد زمان پخت کیک را کوتاه‌تر می‌کردند و  تغییراتی نیز در بافت آن ایجاد می‌نمودند. در طی سالیان متمادی انواع کیک‌ها گسترش بیشتری پیدا کرد و دستورات متنوعی برای آن نوشته شد. کیک‌های سبک‌تر شدند و بافت بهتر و نرم‌تری پیدا کردند.

به خودتان ایمان داشته باشید که می توانید یک صبحانه یا عصرانه بینظیر را با این کیک خوشمزه تهیه کنید. مرکز آموزش آنلاین آشپزی دنیایی از کیک ها را برایتان آموزش داده است و امیدوار است که باز هم بتواند بر کمیت و کیفیت آنها بیافزاید. حتما با ما باشید و پیگیر دستورهای غذایی جدید باشید.

آموزش آشپزی می بایست بسیار اصولی انجام شود. حواستان جمع باشد. بایستی دست پخت آشپزی خودتان را دگرگون کنید. برای اینکار می بایست دستور پخت های جدید و به روزی را در دسترس خودتان داشته باشید. دنیایی از اطلاعات آشپزی را می توانید در سایت آموزش آشپزی مشاهده نمایید. مرکز آموزش آنلاین آشپزی همیشه بهترین اطلاعات را به شما عزیزان منتقل خواهد کرد.



:: بازدید از این مطلب : 1149
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : ولی غلامی
ت : یک شنبه 21 فروردين 1401
.

نویسندگان
آرشیو مطالب
مطالب تصادفی
مطالب پربازدید
چت باکس
تبادل لینک هوشمند
پشتیبانی